Piața auto second-hand din Ploiești

Citește și

Chiar dacă sunt la modă mașinile moderne noi, precum și modelele de lux, nu este deloc o alegere lipsită de inspirație alegerea unei mașini second-hand de foarte bună calitate.

            Cel mai mare avantaj îl reprezintă prețul mult mai scăzut de achiziție în această situație! Performanțele tehnice ale mașinilor de marcă sunt atât de bune încât permit ca acestea să aibă chiar și mai mult de doi proprietari. Este nevoie doar de multă răbdare și de un dealer auto profesionist, pentru a alege un model sigur și atrăgător de mașină second-hand.

            Piața auto second-hand din Ploiești

             Aproape în toate orașele mari ale țării există astăzi companii care se ocupă cu comercializarea mașinilor second-hand. Este însă foarte adevărat că, nu toate companiile fac o selecție foarte riguroasă în ceea ce privește mașinile comercializate și nu toate companiile oferă și servicii complementare care va ajută foarte mult să faceți o achiziție de acestă natură.

            Persoanele din orașul Ploiești pot apela atât la firmele de specialitate din județ cât și la cele din București, fiind în apropiere. În felul acesta oferta va fi mult mai diversificată, precum și categoriile de servicii.

            Serviciile conexe care însoțesc serviciile de tip vanzari auto Romania sunt multiple! Pot fi servicii efective de vânzări mașini second-hand, servicii de inspecții tehnice la preluarea mașinii, servicii de verificare acte și verificarea mașinii, servicii de leasing sau cumpărare în rate bancare, servicii de buy-back, etc.

            Acestea sunt, în general categoriile de servicii conexe pe care companiile profesioniste din acest domeniu, vi le pun astăzi la dispoziție.

            Ce recomandări vă putem face pentru a cumpăra o mașină second-hand repede, într-un mod simplu și sigur ?

            În momentul de față, este foarte avantajoasă oferta site-ului gratuit de anunțuri triauto.ro. Spre exemplu, aici sunt postate în acest moment mașini de foarte multe tipuri, la prețuri foarte bune:

  • HONDA CR-V, anul fabricației 2007, 262.000 km rulați, aer condiționat, comenzi volan, prețul fiind de doar 4990 EURO;
  • Volkswagen Touareg, anul fabricației 2008, 241.000 km rulați, aer condiționat 4 zone, computer de bord, prețul fiind de doar 7490 EURO;
  • Porsche Panamera, anul fabricației 2012, 160.000 km rulați, preț 22.900 EURO;
  • BMW X5, anul fabricației 2017, kilometri rulați 48.973 km, preț 35.750 EURO;
  • VOLVO XC 60, anul fabricației 2013, 98.000 km rulați, cameră spate parcare, computer de bord, jante din aliaj ușor, preț 17.990 EURO.

            Acestea au fost doar câteva exemple care vă pot ajuta să analizați oferta acestei companii în comparație cu alte oferte pe care le urmăriți deja, probabil!

            Nu numai serviciile de vanzari auto sunt foarte avantajoase aici! Vă recomandăm să analizați și serviciile de închirieri mașini, precum și pe cele de transport.

            Servicii conexe pentru vânzări auto

            Cele mai sigure achiziții de mașini second-hand se fac de la companii specializate care verifică mașina înainte de a fi scoasă la vânzare. Este vorba despre kilometrii reali precum și despre starea tehnică a mașinii. În cazul triauto.ro, vă puteți bucura și de servicii de garanție la foarte multe modele de mașini. De asemenea, această platformă vă oferă posibilitatea de a face achiziția în sistem de rate bancare cu avans 0 sau în sistem de leasing. Serviciile de rate bancare și cumpărare în regim de leasing sunt valabile atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice.

            Accesați acum site-ul pentru a afla toate detaliile importante despre toate modelele de mașini second-hand oferite spre vânzare precum și toate detaliile necesare închirierii unei mașini bune și sigure.

            Nu sunt deloc de neglijat nici serviciile de transport, care vă pot ajuta în situații de schimbare locuință, transport marfă, transport obiecte grele, etc.               

Toate ofertele postate sunt de actualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrie comentariul tău
Scrie numele tău

Articole Recente