Metode moderne de menținere a frumuseții

Citește și

Iarna este în toi! Frigul întotdeauna creează în organismul nostru o stare de stres general. Este suficient să ne aducem aminte de zilele foarte geroase din iernile precedente cât nici măcar nu puteam respira. Una din cele mai expuse părți ale corpului nostru pe perioada sezonului friguros de iarnă sunt … mâinile și fața. Sunt porțiunile care ies cel mai repede în evidență atunci când socializăm cu cineva.

Pentru astfel de situații vrem să vă facem câteva recomandări interesante care vă pot ajuta să vă mențineți frumusețea, inclusiv pe perioada iernii.

În acest sezon este bine ca în alimentația noastră să introducem mai ales alimente care au un conținut foarte bogat de vitamina A, B, C, D și E. Sunt vitaminele care ne vor ajuta să ne menținem pielea, unghiile și părul în condiții excelente.

Din punctul de vedere al hidratării lor, vă recomandăm uleiurile și cremele nerafinate, 100% organice. Puteți opta pentru ulei de Argan sau pentru unt de Shea, spre exemplu. Dacă ați trecut prin perioade lungi de boală sau dacă ați avut perioade lungi de oboseală cronică, suplimentele alimentare pentru recuperarea stării de frumusețe nu sunt deloc de prisos. Foarte multă lume le folosește în ultimul timp și sunt persoane foarte mulțumite de rezultatele obținute.

Vitamina A are cel mai important rol în menținerea stării de sănătate a pielii. Dacă alăptați sau dacă sunteți însărcinată, nu este deloc bine să consumați cantități ridicate de vitamina A, însă. Următoarele alimente sunt foarte bogate în vitamina A: morcovi, pepene galben, caise uscate, ficat de curcan, etc.

Vitamina B

Tot complexul de vitamine B este util pe perioada sezonului rece. Are un efect foarte bun de regenerare a celulelor și de menținere a stării generale de sănătate a corpului. Alimentele care conțin multe vitamine din complexul B sunt următoarele: ficat de pasăre, carne de vită, ouă, lapte, spanac, brânză, arahide, etc.

Vitamina D nu este folositoare numai pentru creșterea imunității organismului. Scăderea nivelului ei determină pierderea frumuseții pielii și chiar stări de anxietate și nervozitate mare. Gălbenușul de ou, tonul, sardinele și uleiul de ficat de cod conțin cantități importante de vitamina D.

Produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Tot pentru a vă păstra mult timp frumusețea, vă recomandăm să alegeți produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor și produse 100% naturale pentru îngrijirea mâinilor, pielii și a unghiilor. Este de preferat să achiziționați produse de acest gen doar de la magazinele profesionale care au recomandări foarte bune. FSM-românia.ro este unul din aceste magazine online complexe care comercializează produse fabricate de producători importanți în foarte multe țări ale lumii. Este vorba despre brand-uri renumite, precum: FSM, CANNI, EVERIN, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Oferta acestui magazin profesional include sute de tipuri de oje semipermanente, sute de modele de geluri pentru construcție, geluri FSM, toate tipurile de soluții pregătitoare pentru manichiuri, decoruri unghii, aparatură modernă, kit-uri unghii, ustensile și accesorii, etc. Prețurile produselor nu sunt deloc ridicate!        

Articole Recente