Evoque.ro – produse profesionale pentru manichiuri moderne

Citește și

Pentru realizarea unor manichiuri foarte frumoase și rezistente, în același timp, aveți nevoie de produse profesionale de cea mai bună calitate. Dacă administrați unul sau mai multe saloane de manichiuri și pedichiuri, vă avantajează în mod sigur să comandați toate categoriile de produse dintr-un singur loc, fără a pierde timp și fără a plăti în plus sume de bani pentru multiple servicii de transport. De asemenea, vă este util un magazin online care să vă pună la dispoziție produse profesionale provenite din categorii diferite fabricate de același producător precum și produse care au caracteristici diferite, pentru a realiza manichiuri de o complexitate mare.

Toate aceste avantaje le veți avea la dispoziție în momentul în care veți începe să colaborați cu unul din cei mai apreciați distribuitori din România în acest domeniu: Evoqe.ro.

Este locul de unde puteți comanda online oricând produse foarte moderne, de actualitate maximă și de o calitate excelentă, bineînțeles.

Categoriile principale de produse

Oferta magazinului online Evoqe.ro include absolut toate tipurile de produse necesare pentru realizarea manichiurilor semipermanente sau a celor de tip gel. Este vorba despre mai mult de 200 de modele de geluri pentru construcții, despre sute de decoruri și tatuaje pentru unghii, pietricele unghii, peste 800 de modele de oje semipermanente de toate tipurile, peste 130 de soluții pregătitoare pentru unghii, peste 150 de produse marca EVERIN, aparatură foarte modernă, dezinfectante profesionale, acetonă, set-uri pentru unghii, etc.

Va fi destul de greu să le testați pe toate și mai ales va fi destul de greu să alegeți un produs din această ofertă foarte generoasă. Trebuie să mai cunoașteți faptul că se lucrează foarte ușor cu aceste produse și prețurile lor nu sunt deloc mari. Acest avantaj este foarte important mai ales pentru persoanele care realizează comenzi în cantități mari și în mod periodic.

Saloanele de îngrijire a unghiilor se pot bucura în această perioadă de multe tipuri de kit unghii gel, de oferte și prețuri foarte bune.

Înaintea sărbătorilor de iarnă puteți face o surpriză clienților dumneavoastră și le puteți pune la dispoziție produse noi Evoqe.ro. Mai mult ca sigur că vor aprecia acest lucru precum și manichiurile care se vor obține cu ajutorul lor.

Deschideți în curând un salon de înfrumusețare?

Dacă intenționați să deschideți un salon de înfrumusețare în viitorul apropiat, oferta Evoqe.ro vă poate ajuta în mod concret. Veți găsi aici foarte multe aparate moderne pentru salon: lămpi UV sau LED cu durată mare de viață (50.000 de ore!), sterilizatoare de actualitate tip pupinel sau cu cuarț, aspiratoare de praf sau freze electrice modele noi, dezinfectante profesionale folosite și în cabinetele medicale sau pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical, etc. Produsele comercializate de către distribuitorul Evoqe.ro pot fi comandate și de către persoanele private care obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă, nu doar de către companii specializate în astfel de servicii.  

Articole Recente